DKK 400,00

Nytårs Take Away - Gastro & Vino UDSOLGT

31.12.2013 kl. 11:00 Gastro & Vino, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 400,00

Med 10 års erfaring fra Svineriet, kan vi vel nok kalde os de ældste i denne disciplin - det forpligter….I år skærer vi helt ind til benet i en limited udgave og laver 200 menuer med 4 retter. Pris kr. 400.- Se billeder af menuen her http://gastroogvino.dk/hvem-skal-levere-min-nytarsmenu/

Nytårs Take Away menu 2013/2014

1 servering
Tournedos rossini af okse - foie gras - trøffel - briosh

2 servering
Hvidvinsdampet hvid fisk - marineret fennikel citrus/mynte og granatæble - ærtecreme med friske urter

3 servering
Dansk kalvefilet på to måder - sprøde vintergrøntsager som ragu og confiteret kartoffel canaloni

4 servering
Michaels Chokoladesvineri - Chokolade appelsin kage med "stjerneskud" af sprød hvid chokolade og krystaliseret sød rødbede - mascarpone og marsala reduktion.

Se billeder af menuen her

Gastro & Vino´s nytårsmenu er i år 4 retter (apetizer - forret - hovedret & dessert) samt hjemmebagt langtidshævet brød kr. 400.-
Bemærk vi kæler for detaljen - kun 200 kuverter
Afhentining d. 31. december - se tidspunkt på billetten. - Minimum 2 kuverter.
Som altid når vi laver nytårsmad er der udførlig, informativ vejledning med billeder af de enkelte retter. Gode tips og råd undervejs. Info og vejledning mailes til jer mellem jul og nytår.

Det kan ikke undre nogen at Gastro & Vino tager årets nytårs take away op på lige fod med resten af restaurationsbranchen. Da vi dengang for mere end ti år siden var de første der lavede nytårs take away var det med stor undren fra vores kolleger. Det er det ikke længere. Alle udbyder nytårsmenu ud af huset - til  glæde for den travle famile og for dem som vil bruge tiden på gæsterne i stedet for selv at overpeforme i køkkenet. Vi er stolte over vi var med til at sætte netop den bold i søen.

Fra nogle få hundrede kuverter og helt op på næste to tusinde af slagsen, kan man vist roligt sige at vi har prøvet det meste. Til dette nytårsmenu har vi valgt en menu lige efter bogen. Vi har valgt at lave en nuanceret og elegant udgave med gode detaljer. Derfor laver vi kun 200 kuverter, hvilket vi synes er ganske interessant i et udbud hvor mængde er blevet dagsordnen.

Bestilling fra onsdag d. 20. november

Vi glæder os til at tage imod jeres ordre. 

Michael Larsen