DKK 281,25 Ekskl. kortgebyr

Vinsmagning Italien rundt - Hvad kan støvlelandet?

31.12.2018 kl. 12:00 Gastro & Vino, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget slutter:

31.12.2018 kl. 12:00

DKK 281,25 Ekskl. kortgebyr

Vi tager temperaturen på den italienske vinverden 2018 Vi smager vine fra de vigtigste regioner, og dem er er på vej frem. Informativ og underholdende aften med masser af god smag.

Italien rundt er en smagning hvor alle kan deltage. Vi har håndplukket 7 forskellige vine der giver et godt bud på hvad italien kan, og hvad de byder på lige nu. Vi kradser lidt i lakken og giver dig muligheden for at dykke lidt længer ind i den italienske vinverden. Vi klæder dig på til at prøve nye regioner og nye vine. Vi smages 7 vine fra forskellige regioner fra Alperne i nord til Sicilien i syd. Denne smagning er for dig der har lyst til at smage vin for at lære lidt mere om støvlelandet mangfoldige vinkultur, og udvide kendskabet til en vinnation der kan være svær at finde rundt i. Med mere end 600 forskellige druetyper og vin i alle regioner fra nord til syd, er det et kludetæppe at finde rundt i. Denne aften er tilegnet dig der har lyst til at bevæge dig ud over det du "normalt" køber af italiensk vin. Vi smager, snakker og nyder vine fra øverste hylde hvad angår producenter. 

Gastro & Vino´s vinsmagninger er ikke "salgs smagninger" Vi har lyst til at klæde dig på til at dykke lidt længere ind i det italienske vinunivers.

Der vil i forbindelse med smagningen være små happere og god olivenolie.