DKK 500,00

Nytårsmenu 2017

31.12.2017 kl. 12:00 Gastro & Vino, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 500,00

Årets nytårs menu fra Gastro & Vino er opgraderet på alle parmetre - Vigtigst er som altid det gode håndværk og smag - Økologi og bæredygtighed er den røde tråd i vores nytårs menu - Alt emballage er returemballage - ingen miljøsvineri hos os i år. Som en bonus er der en god flaske økologiske bobler når du afhenter din nytårsmenu d. 31/12 mellem kl. 12.00 og 14.00 - begrænset antal kuverter.

Nytårsmenu 2017


Happer

Gravad kalveinderlår med pure af mango og urter på sprød rug

       

Forret

Vesterhavs torsk fra Torup strand dampet i hvidvin, pure af ærter, marineret rødder - gremolata af blomkål, kapers fra Pantelleria, citronskal og bredbladet persille

       

Hovedret

Krogmodnet oksefilet fra Himmerland - pommes Anna, seleripure med brunet smør, karamelliseret rødder, sort trompetsvamp fra skovene ved Ry og tæt sauce.


Dessert

Chokoladekage (71% øko chokolade fra Barry) med hassenødder, bergamotte, karamel & crumble


Pris menu kr. 500.-

Min 2 kuverter

Vi kæler for detaljen

Pant emballage: betales kontant/mobilepay ved afhentning -  kr. 100.- (Emballage retur og du får kr. 100.- retur ved aflevering)


En sprudlende økologisk bonus

Vi topper vores nytårsmenu op med en flaske økologiske bobler fra vores unge vinmager Mattia Montenara, som laver de skønneste friske økologisk bobler - Lambrusco secco på vingården Opera 02 beliggende i Modena.

Vinen kan med velbehag nydes afkølet mens i gør klar i køkkenet.

Velvalgte vine til nytårsmenuen kan smages og købes på dagen. Vi har håndplukket fra vores vinreol........


Vi står tidligt op og bager lækkert langtidshævet surdejsbrød på øko hvedemel.

Brød til 4-6 personer kr. 35.-

Brød til 6-8 personer kr. 45.-

I år går vi bæredygtigt, hvilket er en beslutning vi tog sidste år, efter vi havde pakket og pakket og pakket i emballage der absolut ikke matcher vores ønske om at skåne vores miljø.

Vi har tidligere haft om mod 10-15 forskellige engangsemballage, hvilket jo er lidt ærgerligt når det kan gøres på en anden måde. Og det har vi valgt i år. Alt emballage bortset fra den pose som i får nytårsmenuen i  - er emballage som vi tager retur - først i det nye år.

Middagen vil også ændre sig, stadig med den gode smage og et veltilberedt måltid som det absolutte mål. Fisken er fanget i Jammerbugten - i det man kalder kystnært fiskeri, som er bæredygtigt og tager hensyn til havmiljøet. Ingen opdrættet fisk hos os!

Vores kød er krogmodnet og kommer fra Himmerland og grøntsagerne til menuen er økologiske.

Altså vi stepper op på alle parmetre i forhold til råvarer. Det betyder også at prisen er en lidt anden end tidligere. Den gode smag og håndværket er nøjagtig det samme. Vi har blot valgt hvad vi mener er vejen frem for både kvaliteten og for miljøet. Og vi går gerne forrest.