Traditionen tro laver Gastro & Vino årets nytårsmenu af de bedste lokale sæsonråvarer. Nytår er traditioner og dem holder vi os til, med lidt gastronomiske krøller.
Nytårsklassikere på en ny måde, uden at sætte traditionerne over styr. Vi tager i årets nytårsmenu og tillaver den med udgangspunkt i det nye danske køkken, med de bedste økologiske grøntsager og velfærds kød fra Fyn. Vi laver blot 150 kuverter, så der er tid til at kælet for detaljen. Afhentningen foregår i roligt tempo uden kø og stress.
Udførlig vejledning med foto af retterne kan hentes på vores hjemmeside dagen før nytårsaften.
Vi har håndplukket en håndfuld gode vine fra vores vinkælder, som matcher menuen. Italienske naturligvis :-) Mulighed for at købe vine til butikspris ved af afhentningen.
Happer - Tournedos rossini - En udødelig klassiker i snack versionbriosh - foiegras/trøffel - lyngrillet okse
Vin Nyd sprøde bobler til. Gerne knas tør og lagret spumante eller champagne
Forret - Hvidvins dampet vesterhavs torsk, syltede grønne tomater, rødbede og seleripure med brunet smør og hasselnødder
Vin Tør frisk hvidvin er perfekt - er du modig så prøv en rigtig god Rosé
Hovedret - Rosmarin grillet velhængt okse kartoffelfondant, karameliseret små gulerødder og havtorn - tæt svampesauce Vin Sangiovese eller Nebbiolo er vores bedste bud. Endelig ikke en plumret supermarkeds Amarone.
Dessert - Tæt chokoladekage med et strejf af appelsin - marsalacreme med krokant og dehydreret hindbær.
Vin Skriger på velproduceret vin lavet på tørrede druer
Hjemmebagt langtidshævet økologisk surdejs hvedebrød
Pris pr kuvert kr. 375.-
Minimum 4 kuverter
Se hele vores menu og vinforslag fra vores udsalg i baggården