Efter fire års pause er vi tilbage med en klassiker i mit liv med gastronomi. Hvert år i midt november er der middag med verdens mest eftertragtede hvide og sorte trøfler fra Alba i Piemonte.
Vi er stolte og glade for at tage en god tradition op igen. Det er den 20 udgave af vores legendariske trøffelmiddag. Vi hylder det piemontesiske køkken - italiens gastronomiske kronjuvel. Her er både hvide og sorte Alba trøfler, og naturligvis vine fra området hvor trøflerne gror . Vi vil på forhånd advarer mod at der kan forekomme røverhistorier fra det virkelige liv i i trøffelland - undervejs. Begrænsede antal pladser.
Glæder mig som et lille barn
Michael Larsen
Happer
"Skovbund i Piemonte" Tatar af kalv på briosch - parmesan - hvid trøfel
NV Franciacorta Brut DOCG - Contadi Castaldi (Erbrusco - Lombardia)
Forret
Fonduta piemontese - pocheret æg - spinat - fonduta på fontina ost - hvid trøffel
2009 Busocaldo - Pasini (Puegnano - Lombardia)
Mellemret
Æbler - vagtel - syltede svampe - Seleri - sorte trøfler
2013 Barbera d´Alba cru Munbel - Battaglino (Vezza d'Alba - Piemonte)
Hovedret
Langtidsbraisseret okse - pure - Efterårs rødder - hvide trølfler
2012 Roero superiore - F.lli. Rabino (S. Vittoria d'Alba - Piemonte)
Kaffe & Sødt
Pris for menu og vinmenu kr. 950.-