Vi tager dig med på en gastronomisk rejse på Sicilien. En helstøbt aften hvor mad og vin går op i en højere enhed med røverhistorier. prisen er for en hel aften med en fire retters menu med vinmenu.
Sicilien er noget helt specielt gastronomisk. Her foregår alt på gaden og på markederne. Mit forhold til Sicilien er helt specielt, for her er de gode råvarer i højsæde. Enkelt og ærligt køkken med inspiration fra både nordafrika, Grækenland og Spanien. Samtidig er køkkenet og gastronomien på solskinsøen helt sit eget. De mange markeder og en altid aktuel snak om mad kendetegner øen, uanset hvor vi kommer frem.
Menu
Middelhavsfisk - Fennikel - appelsin - friske urter
Grillet tun med syltede løg og auberginecreme
Grillet okse med sprøde kartofler og vinter grønsager i marsala sauce
Granite af blodappelsin med frisk mynte
Appelsin mandelkage med ricotta creme og crunch af nødder og syltede bær
Afstemt vinmenu er inkl. i prisen.
Til denne aften vil menuen bestå af fire serveringer, hvoraf to af serveringerne i ægte palmertinsk skik, serveres på fade som "Piatta comunale" Vinen fra Sicilien har idag en kvalitet som er enestående, høj kvalitet, og ofte økologisk eller biodynamisk.
Vær med til en aften med solskin, masser af smag og røverhistorier fra solskinsøen med et blakket ry...