Gastro & Vino popper op på Samsø 19 til 30 juli. Vi har inviteret Camillo fra Berlin, aka Jørgen Smidstrup, der også var i køkkenet sidste gang - for ca 10 år siden - vi lavede sommer restaurant på Samsø´s skønneste location: Vadstrup1771. Menuen er testet og vinene fundet - selvfølgelig i Italien. Vi glæder os så meget....
Gastro & Vino åbner popup restaurant på Vadstrup 1771, når sommeren er på sit højeste midt i juli. Samsø´s smukkeste lokation - Skønne råvarer fra lokale avlere og Gastro & Vino´s Samsø sommermenu. Håndplukkede vine fra små italienske vingårde. Det kan ikke gå galt. Vi er stolte over vi er tilbage på Samsø for en kort bemærkning.Vores menu vil nogenlunde se ud som nedenfor.
Sprød happer
Sprød hanekylling fra Gråsten, agurk og et strejf af blomkål
Rose spumante - Opera 02 (Modena/Emilia Romagna)
Forret
Dagens fisk, ærtepure og rygeost, fennikelcrudite, marineret rabarber og friske urter
Vermentino cru Auramaris 2014 - Val di Toro (Maremma/Toscana)
Mellemret
Svinebryst fra Grambogaard, sprød svær, rødkål som du aldrig har fået det før, råsyltet hvide samsø asparges, rødbedeblade og sherry vinaigrette
Lambrusco Secco - Opera 02 (Modena/Emilia Romagna)
Hovedret
Hvidvinsbraisseret Grambogaard kalvespidsbryst, kammuslinge-souffle, små rødbeder, løg, grillet majs, nye kartofler og tæt skysauce med timian
Cannonau Sardegna cru Sartiu - 2012 Giuseppe Sedilesu (Sardegna)
Dessert
“Københavnerstang”
Fløde, vanilla og annanas med friske Samsø bær og frugter
Brachetto Brichet - Ca del Re (Monferrato - Piemonte)
Forbehold for ændringer i råvarer efter udbud