DKK 600,00

Samsø session 2015 - i Aarhus

27.06.2015 kl. 18:30 Gastro & Vino, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 600,00

Vi tester vores Samsømenu lørdag d. 27. juni kl. 18.30 For at være så forberedt som muligt går vi i køkkenet og tester den menu som vi skal lave på Samsø. Vi har ca 20 pladser til arrangementet som du kan komme med til

Køkkenholdet er velkendt for de Samske turister og lokale. Jørgen Smidstrup aka Camillos Køkken og Michael Larsen har sat menuen. Begge vil være i køkkenet både til testmiddagen og på Samsø. Brigitte styrer med vanlig kyndig hånd både vinmenu og sørger for at i får en oplevelse der smager, dufter og emmer af sommer og Samsø. Vi kunne godt forestille os at der kunne komme en anekdote eller to frem i løbet af aftenen - hvis ellers køkkenet ikke får gummiben af ren frygt for at skulle servere restaurant mad igen.....
Kan man tænke sig at få en bedre mulighed for at smage på den grønne ø´s skønne råvarer. Arrangementet har en varighed på ca. 3 timer.
Sneak Preview og smagning. 5 serveringer, 5 glas vin til kr. 600.-
 
Menuen og vinmenu ser ud som følger
Sprød happer
Sprød hanekylling fra Gråsten, agurk og et strejf af blomkål
Rose spumante - Opera 02 (Modena/Emilia Romagna)

Forret
Hvid fisk, ærtepure og rygeost, crudite af fennikel, marineret rabarber og friske urter
Vermentino cru Auramaris 2014 - Val di Toro (Maremma/Toscana)

Mellemret
Svinebryst fra Grambogaard, sprød svær, rødkål som du aldrig har fået det før,
råsyltet hvide samsø asparges, rødbedeblade og sherry vinaigrette
Lambrusco Secco - Opera 02 (Modena/Emilia Romagna)

Hovedret
Hvidvinsbraisseret kalvespidsbryst, kammuslinge-souffle, små rødbeder, løg, grillet majs, nye kartofler og tæt skysauce med timian
Cannonau Sardegna cru Sartiu - 2012 Giuseppe Sedilesu (Sardegma)

Dessert
“Københavnerstang”
Fløde, vanilla og annanas med friske samsø bær og frugter
Brachetto Brichet - Ca del Re (Monferrato - Piemonte)