Smagfulde delemad´s retter med rødder i det klassiske italienske køkken. Vi genopliver Aperto & Vino her på kanten af foråret - kun for en enkelt aften.
Med base i den italienske antipasti kultur skaber vi denne aften et lille stykke italien. Vi laver en middag med 6 små smagfulde retter. Simple retter af de bedste råvarer og fortolket på vores måde. Vi er inspireret af urbane gastronomiske knudepunkter som Milano, London, New York, Berlin og København.
Menuen består af velsmagende retter i forrets størrelse. En hyggelig og uformel måde at nyde et måltid på. Retterne serveres på fade ved bordet, så kan i smage på kryds og tværs.
GASTRO & VINO MENUAffetati - Planke med 4-5 forskellige skinker, pølser, oliven og tomattapenade
Frisk bøffelmælks mozzarella solmodne tomater, basilikum og jomfruelig olivenolie fra Lago Garda
Gazpacho Andalucia - Kold suppe med 25 år gammel sherry vineddike, tomat og daggammelt brød
Røget ørred, appelsin, fennikel, granatæble og frisk mynte
Grillet citronmarineret unghane med nye kartofler, løvstikke, kapers og olivenolie
Siciliansk appelsinkage med mandler, pistace og citruscreme
Pris for 6 smagfulde retter, godt brød og olivenolie kr. 235.-