DKK 895,00

Allan Olsen - helt tæt på

13.05.2015 kl. 18:00 Gastro & Vino, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 895,00

Vi gør det igen...det var en af de mest magiske aftner i baggården og vi glæder os vildt til at få besøg endnu engang...Eneste koncert med Allan Olsen i Aarhus. Totalt intimt kun 45 pladser

En god tre retters middag i en gammel lagerbygning efterfulgt af måske den mest intime koncert du nogensinde kommer til at opleve. Danmarks p.t. mest omtalte sangskriver, historie fortæller og performer Allan Olsen helt tæt på. Helt ekstra ordinært har vi lavet en aftale med vendelboen der med albummet "Jøwt" har revet stort set alle de udmærkelser og priser der findes ned af hylderne.
Vi præsenterer Olsen i Aarhus midtby. En enestående mulighed for en en aften med god mad, og solo koncert helt tæt på. Vi har kun 45 pladser til arrangementet, og du er midt i hjertet af Aarhus.

Gennem mere end 35 år har Allan Olsen manifesteret sig som én af landets fineste sangskrivere - og ofte med afsæt i sin baggrund og opvækst i Vendsyssel.
Olsen trådte sine første skridt som professionel på de mindste, og mest ydmyge klubber og værtshuse i Nordjylland, og han har ofte understreget, at det var netop hér han lærte stort set alt, hvad hans metier senere har bestået af. Nu vender han tilbage - og gør det mildest talt grundigt.

Glæd jer. Som solist er Allan Olsen uforlignelig, og en aften i eksil frederikshavnerens selskab er altid en mindeværdig oplevelse.