Fuldendt gastronomisk aften i særklasse med hvide og sorte Alba trøfler som hovedperson.
Mystikken - forventningerne og duften er rejsen i de hvide trøflers univers værd. Hvert år i november finder garvede trøffeljægere verdens bedste hvide og sorte trøfler i skovene i Langhe og Roero området. Vores trøffelpusher Ugo Cauda er en dedikeret trøffelmand der kun har de bedste af slagsen. Gastro & Vino tager stafetten op fra Svineriet hvor vi 12 år i træk har lavet trøffelmiddag i november. Menuen består af 5 serveringer og fem glas afstemte vine. Trøflerne rives nænsomt over fire serveringer. Vi sælger kun 20 pladser til arrangementet hvor vi nyder en middag som de selv spiser den i Piemonte - rustik og folkelig på den helt gode måde. Bemærk at vi sidder ved langborde.
Menu
Appetizer - Jordbund i Piemonte - frisk gedeost/trøffel/hvid chokolade
Carne Cruda - Råmarineret kalv/emolusion med basilikum/hvid trøffel
Fonduta Piemontese - æg/fontinaost/hvide trøfler
Brassato al manzo con crema di patate - Braisseret okse/rødder/kartoffelcreme/tæt sauce/sorte trøfler
Piemontesisk Bonet af mandler, chokolade og appelsin
kaffe og sødt.
Pris kr. 995.- pr. person